Ainekset
1 ¼ dl Dansukker Taloussokeria
100 g margariinia tai voita
100 g mantelilastuja
2 rkl kermaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa kaikki aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Siirrä kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä noin 15 minuuttia.
Annostele taikinaa 1 ½–2 ruokalusikallista per pitsi leivinpaperoidulle pellille, levitä taikina halkaisijaltaan 5–7 cm:n kokoon. Tee yhdelle pellille 2–4 pitsiä. Paista uunissa 175 asteessa 6–7 minuuttia, kunnes ne ovat pitsimäiseksi levinneitä ja kauniin värisiä.
Nosta vähän jäähtyneet pitsit lastalla ylösalaisin käännettyjen kulhojen päälle jäähtymään. Auta mantelipitsikulhon muotoutumista kevyesti sormin painellen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.