Mantelinen luumumarmeladi

Tuoreista luumuista tehty marmeladi maustetaan kokonaisilla manteleilla ja luumuviinalla.

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1 kg luumuja
1 kg Dansukker Hillosokeria
50 g kuorittuja manteleita
1/2 dl luumuviinaa

Ohjeet

Huuhdo luumut huolellisesti ja poista kivet. Paloittele luumut. Pane luumut ja hillosokeri kattilaan ja keitä sekoittaen 5 minuuttia. Lisää mantelit ja luumuviina. Kuori vaahto huolellisesti. Kaada marmeladi lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Täytä tölkit reunaan saakka ja sulje lämpimällä, hyvin pestyllä kannella. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.