Manteli-rusinakeksit

Manteli-rusinakeksien taikinaaan silputaan kermakaramelleja tai rouhitaan tummaa suklaata.

24 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
200 g leivontamargariinia
1 kananmuna
3 ½ dl vehnäjauhoja

1 dl ruisjauhoja
2 dl (75 g) mantelijauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
2 dl rusinoita
50 g kermakaramelleja (Omar tai irtokarkki fudge) silputtuna tai tummaa suklaata rouhittuna

Ohjeet

Vatkaa sokeri ja pehmeä margariini vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna vatkauksen loppuvaiheessa. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää seos vaahtoon nopeasti sekoittaen. Annostele taikina leivinpaperoiduille pelleille ruokalusikalla (8 kpl/pelti), tasoita kevyesti kädellä painaen. Paista 220 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!