Ainekset
125 g huoneenlämpöistä voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 hyppysellistä suolaa
1 munanvalkuainen
2,25 dl vehnäjauhoja
Täyte
20 g voita
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 1/2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta
Ohjeet
1. Vaahdota voi, sokerit ja suola. Lisää valkuainen ja vehnäjauhot. Vatkaa notkeaksi taikinaksi.
2. Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä niistä noin 2 cm paksuiset tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja litistä kevyesti. Paina keskelle syvennys täytettä varten. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
3. Pane täytteen ainekset kasariin ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat sekoittuneet. Kaada seos silikonialustalle tai öljytylle leivinpaperille. Anna jäähtyä.
4. Pyörittele täyte kahdeksi rullaksi ja painele rullat taikinatankojen syvennyksiin.
5. Paista 190-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia. Ota pelti uunista ja leikkaa tangot heti viipaleiksi. Jäähdytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!