Täyte
1. Vaahdota voi, sokerit ja suola. Lisää valkuainen ja vehnäjauhot. Vatkaa notkeaksi taikinaksi.
2. Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä niistä noin 2 cm paksuiset tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja litistä kevyesti. Paina keskelle syvennys täytettä varten. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
3. Pane täytteen ainekset kasariin ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat sekoittuneet. Kaada seos silikonialustalle tai öljytylle leivinpaperille. Anna jäähtyä.
4. Pyörittele täyte kahdeksi rullaksi ja painele rullat taikinatankojen syvennyksiin.
5. Paista 190-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia. Ota pelti uunista ja leikkaa tangot heti viipaleiksi. Jäähdytä.
Reseptin on laatinut