Ainekset
125 g huoneenlämpöistä voita
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 hyppysellistä suolaa
1 munanvalkuainen
2,25 dl vehnäjauhoja
Täyte
20 g voita
1 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 1/2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta
Ohjeet
1. Vaahdota voi, sokerit ja suola. Lisää valkuainen ja vehnäjauhot. Vatkaa notkeaksi taikinaksi.
2. Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä niistä noin 2 cm paksuiset tangot. Pane tangot leivinpaperoidulle pellille ja litistä kevyesti. Paina keskelle syvennys täytettä varten. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
3. Pane täytteen ainekset kasariin ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat sekoittuneet. Kaada seos silikonialustalle tai öljytylle leivinpaperille. Anna jäähtyä.
4. Pyörittele täyte kahdeksi rullaksi ja painele rullat taikinatankojen syvennyksiin.
5. Paista 190-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia. Ota pelti uunista ja leikkaa tangot heti viipaleiksi. Jäähdytä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?