Ainekset
8 kananmunaa
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Hillo
500 g pakastemansikoita tai muita marjoja
1 3/4 dl Dansukker Hillosokeria
Täyte
2 dl kuohukermaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 prk (250 g) maitorahkaa
Kostutus
1 1/2 dl Dansukker Vaniljasokerilla maustettua maitoa
Kuorrutus
2 dl kuohukermaa
3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 l tuoreita mansikoita TAI
1 l pakastemansikoita
Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota tasapohjainen vuoka (ø 25 cm, korkeus 8 cm).
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauho-leivinjauheseos kevyesti sekoittaen joukkoon. Kaada taikina vuokaan. Paista noin 35 minuuttia. Kumoa kypsä kakku. Jäähdytä.
Pane mansikat ja hillosokeri mikrouunin kestävään kulhoon. Kuumenna täydellä teholla 8–10 minuuttia. Sekoita kerran kuumentamisen keskivaiheessa. Jäähdytä hyvin.
Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi. Sekoita tomusokeri ja maitorahka joukkoon.
Vuoraa pesty kakkuvuoka kelmulla. Leikkaa kakkupohja vaakasuoraan kolmeen osaan. Kostuta osat. Pane kansilevy vuokaan ja levitä puolet täytteestä ja hillosta päälle. Paina keskimmäinen levy päälle ja täytä seuraava kerros samoin. Paina pohjalevy päälle ja peitä kakku kelmulla. Anna vetäytyä jääkaapissa muutamasta tunnista vuorokauteen.
Kumoa kakku tarjoiluvadille ja poista kelmu. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää sokeri ja maitorahka joukkoon. Peitä kakun pinta ja reunat vaahdolla. Koristele mansikoilla. Kauniin kiilteen mansikoiden päälle saat Hyytelösokerilla (katso ohje Hyytelösokeri-pakkauksesta).
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.