Mansikkasalaatti

Tuoreet mansikat sopivat hyvin myös kesän vihersalaattiin parsan kera.

PT25M

20 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

nippu vihreää parsaa
vettä
1 tl suolaa
1 tl Dansukker Fariini- tai Tummaa Muscovadosokeria
1 tl sitruunamehua

Salaatti

keitetyt, jäähdytetyt parsat
roomansalaatin lehtiä
viinisuolaheinän lehtiä
5 dl mansikoita tai vadelmia

Kastike

1⁄2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl valkoista balsamietikkaa
rosmariinin oksa
mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä

Ohjeet

1. Kuori parsat kevyesti. Mittaa vesi, suola, sokeri ja sitruunamehu laakeaan kasariin. Kiehauta vesi ja keitä parsoja viitisen minuuttia. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä ja paloittele.

2. Kuumenna siirappi ja rosmariini. Jäähdytä ja lisää balsamietikka.

3. Huuhdo salaatit, puolita mansikat. Asettele kasvikset ja marjat vadille. Rouhi päälle suolaa ja pippuria ja valuta lopuksi jäähtynyttä kastiketta päälle.

Vinkki!
Voit tehdä myös tumman kastikkeen kiehauttamalla sen tummasta balsamicosta ja Dansukker Tummasta Muscovadosokerista.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!