Mansikkamousse

Mansikkamousse eli tuoreet mansikat ja pehmeä kermavaahto on kesän paras ja helpoin jälkiruoka.

6 annosta

45 minuuttia

Arviot (101 kpl)

Ainekset

3/4 litraa (300–400 g) mansikoita
3 dl kermaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Perkaa mansikat, säästä kuusi mansikkaa kantoineen koristeluun. Soseuta mansikat haarukalla. Vatkaa kerma ja sokerit kiinteäksi vaahdoksi. Pane jääkaappiin jäähtymään puoleksi tunniksi. Kääntele mansikkasose kermavaahtoon. Annostele mousse kuuteen lasiin ja koristele mansikoilla. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!