Ainekset
3/4 litraa (300–400 g) mansikoita
3 dl kermaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Perkaa mansikat, säästä kuusi mansikkaa kantoineen koristeluun. Soseuta mansikat haarukalla. Vatkaa kerma ja sokerit kiinteäksi vaahdoksi. Pane jääkaappiin jäähtymään puoleksi tunniksi. Kääntele mansikkasose kermavaahtoon. Annostele mousse kuuteen lasiin ja koristele mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?