Ainekset
2 ½ dl vahvaa kahvijuomaa
½ dl mantelilikööriä tai muutama tippa manteliaromia
2 ½ dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
n. 1 dl Dansukker Tomusokeria tai maun mukaan
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g (24 kpl) savoiardikeksejä
2–3 dl mansikoita paloiteltuna
Pinnalle
mansikoita
Dansukker Tomusokeria
koristerakeita
Ohjeet
Sekoita vahvan kahvin joukkoon mantelilikööri.
Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Käännä savoiardikeksit kahvi-likööriseoksessa. Laita puolet kekseistä reunalliseen vuokaan vieretysten. Jaa päälle puolet vaahdosta. Ripottele pinnalle mansikkalohkoja tai -viipaleita. Nosta päälle loput kostutetut keksit ja levitä pinnalle loppu vaahto. Koristele mansikoilla. Ripauta pinnalle hieman tomusokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?