Ainekset
1 kg mansikoita
1 kg Dansukker Taloussokeria tai
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu
1 l kirkasta viinaa
Ohjeet
Viipaloi mansikat suureen kannelliseen tölkkiin. Sekoita joukkoon raastettu sitruunan kuori ja puristettu mehu sekä sokeri. Anna mehustua 2-3 tunnin ajan kylmässä. Sekoita välillä varovasti.
Kaada joukkoon alkoholi, jota tulee olla niin paljon että marjat peittyvät. Sekoita varovasti ja anna mehustua kylmässä muutaman kuukauden ajan. Kääntele astiaa viikoittain. Siivilöi marjat ja kaada likööri pulloihin. Käytä marjat vaikka leivontaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?