Mansikkaiset limettijääpalat

Koristeellisilla jääpaloilla saat tuoreen mansikan ja kirpeän limetin makua juomiin ja booliin.

noin 20 palaa

PT10M

10 minuuttia + jäätyminen

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g jäisiä mansikoita (kesällä tuoreita)
yhden luomulimetin raastettu kuori
yhden luomulimetin puristettu mehu
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl vettä

Ohjeet

Laita mansikat pussiin ja nuiji leikkuulaudan päällä lihanuijalla. Laita mansikkamurska kulhoon. Pese limetti hyvin ja raasta kuori joukkoon. Purista sekaan myös limetin mehu. Sekoita joukkoon siirappi ja vesi. Jaa seos jääpalamuotteihin ja pakasta vähintään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Käytä jääpalojen tapaan kylmissä juomissa ja booleissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.