Mansikkaiset limettijääpalat

Koristeellisilla jääpaloilla saat tuoreen mansikan ja kirpeän limetin makua juomiin ja booliin.

noin 20 palaa

PT10M

10 minuuttia + jäätyminen

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g jäisiä mansikoita (kesällä tuoreita)
yhden luomulimetin raastettu kuori
yhden luomulimetin puristettu mehu
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl vettä

Ohjeet

Laita mansikat pussiin ja nuiji leikkuulaudan päällä lihanuijalla. Laita mansikkamurska kulhoon. Pese limetti hyvin ja raasta kuori joukkoon. Purista sekaan myös limetin mehu. Sekoita joukkoon siirappi ja vesi. Jaa seos jääpalamuotteihin ja pakasta vähintään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Käytä jääpalojen tapaan kylmissä juomissa ja booleissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?