Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 20 mansikkaa
muutama basilikanlehti silputtuna
Pinnalle
3 dl raparperiviipaleita
2 tl vettä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl balsamicoa
Koristeluun
n. 8 mansikkaa
Ohjeet
Laita kuohukerma, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin puoli minuuttia.
Lohko mansikat ja silppua basilikan lehdet. Laita basilikasilppu kulhojen pohjalle ja jaa päälle mansikkalohkot.
Kaada kermaliemi mansikoiden päälle. Nosta jääkaappiin ja anna jähmettyä mielellään muutama tunti tai yön yli.
Valmista raparperilisäke. Laita kaikki ainekset kasariin ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Jäähdytä seos.
Jaa raparperiseos annosten päälle ja koristele mansikkalohkoilla. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.