Mansikkainen pannacotta ja balsamico-raparperia

Helppo pannacotta Hyytelösokeri Multilla kruunataan mansikoilla ja balsamicolla maustetulla raparperilla.

4 annosta

2 ½ tuntia

Arviot (68 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 20 mansikkaa
muutama basilikanlehti silputtuna

Pinnalle
3 dl raparperiviipaleita
2 tl vettä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl balsamicoa

Koristeluun
n. 8 mansikkaa 

Ohjeet

Laita kuohukerma, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin puoli minuuttia.

Lohko mansikat ja silppua basilikan lehdet. Laita basilikasilppu kulhojen pohjalle ja jaa päälle mansikkalohkot.

Kaada kermaliemi mansikoiden päälle. Nosta jääkaappiin ja anna jähmettyä mielellään muutama tunti tai yön yli.

Valmista raparperilisäke. Laita kaikki ainekset kasariin ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Jäähdytä seos.

Jaa raparperiseos annosten päälle ja koristele mansikkalohkoilla. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!