Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 20 mansikkaa
muutama basilikanlehti silputtuna
Pinnalle
3 dl raparperiviipaleita
2 tl vettä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl balsamicoa
Koristeluun
n. 8 mansikkaa
Ohjeet
Laita kuohukerma, hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua noin puoli minuuttia.
Lohko mansikat ja silppua basilikan lehdet. Laita basilikasilppu kulhojen pohjalle ja jaa päälle mansikkalohkot.
Kaada kermaliemi mansikoiden päälle. Nosta jääkaappiin ja anna jähmettyä mielellään muutama tunti tai yön yli.
Valmista raparperilisäke. Laita kaikki ainekset kasariin ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Jäähdytä seos.
Jaa raparperiseos annosten päälle ja koristele mansikkalohkoilla. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.