Ainekset
1 luomusitruuna viipaleina
2 luomulimettiä viipaleina
2 nektariinia lohkoina
2 dl tuoreita vadelmia
1 dl tuoreita karhunvatukoita
2 dl mansikoita
1 dl mansikkasiirappia
2 l hedelmillä maustettua soodavettä tai kivennäisvettä
jäitä
Mansikkasiirappi
500 g mansikoita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia
Ohjeet
1. Keitä mansikoita ja fariinisokeria kattilassa 5–10 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi. Sekoita joukkoon vaalea siirappi. Kaada mansikkasiirappi puhtaaseen pulloon. Säilytä viileässä.
2. Laita jääpalat boolimaljaan. Lisää hedelmät ja marjat. Kaada päälle soodavesi ja mansikkasiirappi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?