Mansikkainen kesäbooli

noin 10 lasillista 15 minuuttia
Alkoholittomassa kesäboolissa on itse tehty mansikkasiirappi, sooda- tai kivennäisvettä ja runsaasti marjoja ja hedelmiä.
Mansikkainen kesäbooli
Arvioi: (6kpl)

Ainekset

  • 1 luomusitruuna viipaleina
  • 2 luomulimettiä viipaleina
  • 2 nektariinia lohkoina
  • 2 dl tuoreita vadelmia
  • 1 dl tuoreita karhunvatukoita
  • 2 dl mansikoita
  • 1 dl mansikkasiirappia
  • 2 l hedelmillä maustettua soodavettä tai kivennäisvettä
  • jäitä

Mansikkasiirappi

  • 500 g mansikoita
  • 1 dl Dansukker Taloussokeria
  • ½ dl Dansukker Muscovadosiirappia

1. Keitä mansikoita ja sokeria kattilassa 5–10 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi. Sekoita joukkoon muscovadosiirappi. Kaada mansikkasiirappi puhtaaseen pulloon. Säilytä viileässä.

2. Laita jääpalat boolimaljaan. Lisää hedelmät ja marjat. Kaada päälle soodavesi ja mansikkasiirappi.

Reseptin on laatinut

Dansukker