Ainekset
1 luomusitruuna viipaleina
2 luomulimettiä viipaleina
2 nektariinia lohkoina
2 dl tuoreita vadelmia
1 dl tuoreita karhunvatukoita
2 dl mansikoita
1 dl mansikkasiirappia
2 l hedelmillä maustettua soodavettä tai kivennäisvettä
jäitä
Mansikkasiirappi
500 g mansikoita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia
Ohjeet
1. Keitä mansikoita ja fariinisokeria kattilassa 5–10 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi. Sekoita joukkoon vaalea siirappi. Kaada mansikkasiirappi puhtaaseen pulloon. Säilytä viileässä.
2. Laita jääpalat boolimaljaan. Lisää hedelmät ja marjat. Kaada päälle soodavesi ja mansikkasiirappi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.