Ainekset
250 g mansikoita
1,2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 kananmunaa kevyesti vatkattuina
0,5 dl sitruunamehua
3 rkl voita
Ohjeet
Puhdista mansikat ja laita kattilaan. Kuumenna niin, että mansikat mehustuvat. Survo mansikoita hieman esim. lusikalla. Siivilöi mansikat lävikön läpi teräskulhoon lusikalla painellen. Sekoita joukkoon sokeri, kananmunat ja sitruunamehu. Nosta teräskulho vesihauteeseen kattilan päälle ja kypsennä seos koko ajan vispilöiden. Seos kypsyy ja paksuuntuu noin 10 minuutissa. Anna veden poreilla kattilassa, mutta älä anna sen kuumentua liikaa. Veden ei myöskään tarvitse koskettaa kulhon pohjaa. Nosta kulho vesihauteesta ja lisää joukkoon voi hyvin vispilöiden. Kaada seos puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.
Mansikka-sitruunacurd säilyy jääkaapissa 1–2 viikkoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.