Mansikka-rosmariinihillo

Itse tehdyn mansikkahillon voi maustaa pikantisti tuoreella rosmariinilla.

(n. 5 dl valmista hilloa)

25 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

500 g mansikoita
¼ dl vettä
2 kunnon oksaa rosmariinia
250 g (3 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Puhdista mansikat. Mittaa kattilaan vesi, mansikat sekä rosmariinin oksat. Kuumenna, kunnes alkaa muodostua vesihöyryä. Lisää Hillosokeri koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10–15 minuuttia välillä sekoitellen. Kerää vaahto pois hillon pinnalta esim. lusikalla. Nosta kattila liedeltä ja poista rosmariinin oksat. Anna hillon jäähtyä hetki ja purkita sitten puhtaisiin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.