Mansikka-raparperimuffinit

Isojen mansikka-raparperimuffinien päällä on kardemummaista muruseosta.

noin 15 isoa muffinia

45 minuuttia

Arviot (5 kpl)

Ainekset

Taikina
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 kananmunaa
100 g sulatettua voita
1 dl maustamatonta jogurttia
1 1/2 dl maitoa
4 dl erikoisvehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori
noin 10 mansikkaa pieninä paloina
2 raparperin vartta pieninä paloina

Muruseos
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl jauhettua kardemummaa

Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita joukkoon voisula, jogurtti ja maito.

Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri sekä sitruunankuoriraaste. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Sekoita varovasti joukkoon mansikka- ja raparperipalat. Kaada taikina amerikanmuffinivuokiin. Jätä hieman tilaa muruseokselle.

Nypi tai sekoita muruseoksen ainekset. Ripottele se tasaisesti muffinien päälle.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20–25 minuuttia.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.