Ainekset
Taikina
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 kananmunaa
100 g sulatettua voita
1 dl maustamatonta jogurttia
1 1/2 dl maitoa
4 dl erikoisvehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori
noin 10 mansikkaa pieninä paloina
2 raparperin vartta pieninä paloina
Muruseos
50 g voita
1 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl jauhettua kardemummaa
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita joukkoon voisula, jogurtti ja maito.
Sekoita keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri sekä sitruunankuoriraaste. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Sekoita varovasti joukkoon mansikka- ja raparperipalat. Kaada taikina amerikanmuffinivuokiin. Jätä hieman tilaa muruseokselle.
Nypi tai sekoita muruseoksen ainekset. Ripottele se tasaisesti muffinien päälle.
Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20–25 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.