Mansikka-raparperihillo mikrossa

Tuoreista tai pakastetuista mansikoista ja raparpereista teet helposti ja nopeasti hilloa mikrossa.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl mansikoita
5 dl tuoreita tai pakastettuja raparperin paloja
250 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Valmista hillo laakeassa, esimerkiksi lasiastiassa. Ripottele sekaan hillosokeri. Keitä mikrouunin täydellä teholla 5 minuuttia. Sekoita ja jatka 70 % teholla 10-15 minuuttia. Sekoita välillä varovasti. Anna hillon jäähtyä n. 10 minuuttia. Kaada valmis hillo pieniin kuumennettuihin tölkkeihin.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.