Mansikka-rahkajäädyke - Reseptejä

Mansikka-rahkajäädyke

noin 10 annosta 15 minuuttia + 12 tuntia
Mansikkajäädyke on maistuva jälkiruoka, johon limetti ja valkosuklaa tuovat uutta makua.
Mansikka-rahkajäädyke
Arvioi: (10kpl)

Ainekset

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g maitorahkaa
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 200–300 g kohmeisia mansikoita soseutettuna
  • ½–1 tl luomulimetin kuoriraastetta
  • 50 g valkosuklaata rouheena

Koristeluun

  • valkosuklaarouhetta
  • tuoreita mansikoita
  • limetinkuoriraastetta

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon rahka, sokerit ja mansikkasose. Mausta hyvin pestyn limetin kuoriraasteella ja valkosuklaarouheella. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada noin litran vetoiseen jäädykevuokaan. Pakasta vähintään yön yli. Kumoa ja koristele.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;