Ainekset
2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
200–300 g kohmeisia mansikoita soseutettuna
½–1 tl luomulimetin kuoriraastetta
50 g valkosuklaata rouheena
Koristeluun
valkosuklaarouhetta
tuoreita mansikoita
limetinkuoriraastetta
Ohjeet
Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon rahka, sokerit ja mansikkasose. Mausta hyvin pestyn limetin kuoriraasteella ja valkosuklaarouheella. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada noin litran vetoiseen jäädykevuokaan. Pakasta vähintään yön yli. Kumoa ja koristele.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!