Mansikka-rahkajäädyke

Mansikkajäädyke on maistuva jälkiruoka, johon limetti ja valkosuklaa tuovat uutta makua.

noin 10 annosta

15 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (35 kpl)

Ainekset

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
200–300 g kohmeisia mansikoita soseutettuna
½–1 tl luomulimetin kuoriraastetta
50 g valkosuklaata rouheena

Koristeluun
valkosuklaarouhetta
tuoreita mansikoita
limetinkuoriraastetta

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon rahka, sokerit ja mansikkasose. Mausta hyvin pestyn limetin kuoriraasteella ja valkosuklaarouheella. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada noin litran vetoiseen jäädykevuokaan. Pakasta vähintään yön yli. Kumoa ja koristele.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.