Mansikka-rahkajäädyke

Mansikkajäädyke on maistuva jälkiruoka, johon limetti ja valkosuklaa tuovat uutta makua.

noin 10 annosta

15 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (49 kpl)

Ainekset

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
200–300 g kohmeisia mansikoita soseutettuna
½–1 tl luomulimetin kuoriraastetta
50 g valkosuklaata rouheena

Koristeluun
valkosuklaarouhetta
tuoreita mansikoita
limetinkuoriraastetta

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon rahka, sokerit ja mansikkasose. Mausta hyvin pestyn limetin kuoriraasteella ja valkosuklaarouheella. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada noin litran vetoiseen jäädykevuokaan. Pakasta vähintään yön yli. Kumoa ja koristele.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!