Mansikka-rahkajäädyke

Mansikkajäädyke on maistuva jälkiruoka, johon limetti ja valkosuklaa tuovat uutta makua.

noin 10 annosta

15 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (28 kpl)

Ainekset

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
200–300 g kohmeisia mansikoita soseutettuna
½–1 tl luomulimetin kuoriraastetta
50 g valkosuklaata rouheena
Koristeluun

valkosuklaarouhetta
tuoreita mansikoita
limetinkuoriraastetta

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon rahka, sokerit ja mansikkasose. Mausta hyvin pestyn limetin kuoriraasteella ja valkosuklaarouheella. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada noin litran vetoiseen jäädykevuokaan. Pakasta vähintään yön yli. Kumoa ja koristele.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.