Mansikka-limettihillo

Tähän mansikkahilloon ihastut varmasti! Makea mansikka ja kirpeä limetti ovat täydellisen herkullinen makupari.

PT10M

hillon keittoaika 10–15 minuuttia

Arviot (98 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 l mansikoita
4 luomulimetin mehu ja kuori
1–2 limetin hedelmäliha
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Puhdista mansikat ja pilko. Raasta limettien kuori raastimen hienoimmalla terällä. Halkaise hedelmät ja purista mehu talteen. Halkaise lisäksi kaksi limettiä ja leikkaa niiden hedelmäliha pieniksi paloiksi. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä hiljalleen, välillä sekoittaen, 10–15 minuuttia. Kuori tarvittaessa vaahto päältä. Kaada hillo heti kuumiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit, säilytä viileässä ja avattu tölkki jääkaapissa. Voit myös pakastaa hillon.

Resepti: Ruokatoimittaja Kiia Renko / Hillosokeri 20 vuotta

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.