Mansikka-greippimarmeladi

5–6 dl 25 minuuttia
Marmeladia makeista mansikoista ja kirpeästä greipistä
Mansikka-greippimarmeladi
Arvioi: (4kpl)

Ainekset

  • 1 iso luomugreippi tai -verigreippi
  • 300 g (pakaste)mansikoita
  • 500 g Dansukker Hillosokeria

1. Raasta greipin keltainen kuoriosa tai kuori se perunankuorimaveitsellä ja suikaloi pieneksi. Poista valkoinen kuoriosa veitsellä. Pilko hedelmäliha. Pane kuorisuikaleet ja hedelmäliha mehuineen kattilaan.

2. Paloittele mansikat ja lisää kattilaan hillosokerin kanssa. Kuumenna ja anna kiehua kevyesti poreillen 10–15 minuuttia. Sekoita välillä.

3. Kuori vaahto. Purkita puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker