Ainekset
2 litraa vettä
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Taloussokeria
2 dl mangososetta
1 (luomu)sitruunan kuori ja mehu
nokare hiivaa (herneen kokoinen pala)
Pullotukseen
rusinoita
2 tl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
1. Mittaa 1 litra vettä, sokerit ja mangosose kattilaan. Kiehauta niin, että sokeri liukenee.
2. Mittaa 1 litra kylmää vettä isoon kulhoon. Pese sitruuna ja raasta sen kuori, purista myös mehu kulhoon. Kaada päälle mangoliemi.
3. Anna seoksen jäähtyä kädenlämpöiseksi ja lisää sekaan pieni herneen kokoinen nokare hiivaa.
4. Sekoita, peittele kelmulla ja jätä sima tekeytymään huoneenlämpöön vuorokaudeksi.
5. Noin 24 tunnin päästä pullota sima puhtaisiin pulloihin, joiden pohjalla on 1 tl sokeria ja rusinoita. Halutessasi voit siivilöidä siman ennen pullotusta.
6. Laita pullot jääkaappiin. Sima on valmista noin 6 päivän päästä, kun rusinat nousevat pintaan.
Paine pullossa kasvaa käymisen jatkuessa, joten älä käytä liian tiukkaa korkkia.
7. Valmis sima säilyy hyvänä noin viikon.
Resepti ja kuva: Annin Uunissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
			Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
			Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
			Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
			Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
			Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
			Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!