Mangoneliöt

Tässä mangon makuisessa leivonnaisessa on kaksi herkullista kuorrutusta.

noin 16 annospalaa

PT55M

50 minuuttia

Arviot (79 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus

2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
100 g mantelijauhetta
50 g voita tai margariinia sulatettuna
Pinnalle

200 g mangososetta
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Vatkaa voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää vehnäjauhot ja sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen malliseen uunivuokaan, jonka mitat ovat noin 20x20 cm.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja sulatettu rasva. Kaada seos taikinan päälle uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.

Laita mangosose ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua puoli minuuttia.

Valuta kuorrute piiraan päälle. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi.

Vinkki!
Korvaa mango aprikoosilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.