Mangoneliöt

Tässä mangon makuisessa leivonnaisessa on kaksi herkullista kuorrutusta.

noin 16 annospalaa

50 minuuttia

Arviot (76 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
Kuorrutus

2 munaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
100 g mantelijauhetta
50 g voita tai margariinia sulatettuna
Pinnalle

200 g mangososetta
2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Vatkaa voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää vehnäjauhot ja sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen malliseen uunivuokaan, jonka mitat ovat noin 20x20 cm.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja sulatettu rasva. Kaada seos taikinan päälle uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.

Laita mangosose ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna kiehua puoli minuuttia.

Valuta kuorrute piiraan päälle. Nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.

Leikkaa terävällä veitsellä annospaloiksi.

Vinkki!
Korvaa mango aprikoosilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.