Mangokakku

Leivo ystävälle herkullinen mangososeella mehevöitetty kakku, jossa on vaaleanpunainen tuorejuustokuorrutus.

10–12 annosta

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

4 munaa
2 dl öljyä
4 dl mangososetta
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja

Kuorrute
50 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
vaaleanpunaista pastaväriä

Koristeluun
mangoa viipaleina

Ohjeet

Sekoita taikinan ainekset keskenään puuhaarukalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.

Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kakun pinnalle. Koristele mangoviipaleilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.