Ainekset
4 munaa
2 dl öljyä
4 dl mangososetta
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja
Kuorrute
50 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
vaaleanpunaista pastaväriä
Koristeluun
mangoa viipaleina
Ohjeet
Sekoita taikinan ainekset keskenään puuhaarukalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.
Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kakun pinnalle. Koristele mangoviipaleilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?