Mangokakku

Leivo ystävälle herkullinen mangososeella mehevöitetty kakku, jossa on vaaleanpunainen tuorejuustokuorrutus.

10–12 annosta

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (17 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munaa
2 dl öljyä
4 dl mangososetta
2 dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja

Kuorrute
50 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
300 g Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
vaaleanpunaista pastaväriä

Koristeluun
mangoa viipaleina

Ohjeet

Sekoita taikinan ainekset keskenään puuhaarukalla tasaiseksi. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä kakku.

Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja levitä kakun pinnalle. Koristele mangoviipaleilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!