Mangochutney

Mangochutney sopii intialaisen ruoan seuraksi, mutta yhtä hyvin myös grillatun broilerin tai lihan kanssa tarjottavaksi.

1 purkillinen

PT25M

25 minuuttia

Arviot (85 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 sipuli
2 tuoretta mangoa
1 punainen chilipaprika
3 valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
1 kanelitanko tai 2 tl Dansukker Kanelisokeria
1 tähtianis
½ dl viinietikkaa
1 dl vettä
½ pkt (n. 150 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori kypsät mangot ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja inkivääri.

Laita ne kasariin. Mittaa joukkoon kanelitanko tai kanelisokeri, tähtianis, viinietikka ja vesi. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri kiehuvaan seokseen koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Laita puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?