Mangochutneyn resepti - Dansukker

Mangochutney

1 purkillinen 25 minuuttia
Mangochutney sopii intialaisen ruoan seuraksi, mutta yhtä hyvin myös grillatun broilerin tai lihan kanssa tarjottavaksi.
Mangochutney
Arvioi: (24kpl)

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 2 tuoretta mangoa
  • 1 punainen chilipaprika
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
  • 1 kanelitanko tai 2 tl Dansukker Kanelisokeria
  • 1 tähtianis
  • ½ dl viinietikkaa
  • 1 dl vettä
  • ½ pkt (n. 150 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori kypsät mangot ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja inkivääri.

Laita ne kasariin. Mittaa joukkoon kanelitanko tai kanelisokeri, tähtianis, viinietikka ja vesi. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri kiehuvaan seokseen koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Laita puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;