Mangokiisseli
Vaniljakiisseli
Mangokiisseli
Soseuta mangoviipaleet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Mittaa mangosose, vesi ja sokeri kattilaan, kiehauta. Lisää keskenään sekoitetut perunajauhot ja vesi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna seoksen pulpahtaa. Nosta pois liedeltä ja jäähdytä.
Vaniljakiisseli
Mittaa kattilaan maito ja sokeri, kiehauta. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja neste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, anna kiisselin pulpahtaa. Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla. Jäähdytä.
Annostele kiisselit kerroksittain jälkiruokamaljoihin siten, että vaniljakiisseli on pohjalla ja mangokiisseli pinnalla. Koristele halutessasi mangoviipaleella tai kermavaahdolla.
Huom!
Vaniljakiisselin voi suurustaa myös maissitärkkelyksellä.
Reseptin on laatinut