Ainekset
Mangokiisseli
2 prk 425/250 g säilykemangoa valutettuna
5 dl vettä
1 dl Dansukker Taloussokeria
2 rkl perunajauhoja + 1/2 dl vettä
Vaniljakiisseli
1 l kevytmaitoa
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl perunajauhoja + 1/2 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mangokiisseli
Soseuta mangoviipaleet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Mittaa mangosose, vesi ja sokeri kattilaan, kiehauta. Lisää keskenään sekoitetut perunajauhot ja vesi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna seoksen pulpahtaa. Nosta pois liedeltä ja jäähdytä.
Vaniljakiisseli
Mittaa kattilaan maito ja sokeri, kiehauta. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja neste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, anna kiisselin pulpahtaa. Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla. Jäähdytä.
Annostele kiisselit kerroksittain jälkiruokamaljoihin siten, että vaniljakiisseli on pohjalla ja mangokiisseli pinnalla. Koristele halutessasi mangoviipaleella tai kermavaahdolla.
Huom!
Vaniljakiisselin voi suurustaa myös maissitärkkelyksellä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.