Ainekset
2 1/2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua tai vettä
25–50 g pähkinä- tai mantelirouhetta
Pinnalle
427 g purkki säilykemangoa valutettuna
1 dl vettä
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria
Koristeluun
ananaskirsikoita
Ohjeet
Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta sokereilla. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi. Kuumenna sitruunamehu tai vesi kiehuvaksi esimerkiksi mikroaaltouunissa lasissa. Liuota vedestä puristetut liivatelehdet joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Valuta ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon pähkinä- tai mantelirouhe. Tarkista maku.
Jaa seos pieniin jälkiruokakulhoihin tai laseihin ja laita hyytymään muutamaksi tunniksi jääkaappiin.
Jauha valutettu säilykemango sauvasekoittimella hienoksi. Lisää joukkoon vesi. Kuumenna kasarissa kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti. Anna seoksen jäähtyä muutaman minuutin ajan. Jaa seos rahkatäytteen päälle. Nosta hetkeksi jääkaappiin hyytymään.
Koristele ananaskirsikoilla.
Vinkki!
Voit korvata mangon halutessasi persikalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!