Mango-passiosorbetti

Eksoottiset hedelmät mango ja passiohedelmä sopivat raikkaaseen sorbettiin.

4–6 annosta

12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 munanvalkuaista
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
4 dl soseutettua mangoa (tuoretta tai valmista 100 % mangososetta)
1 passiohedelmän siemenet
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

 

Ohjeet

Vaahdota valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa ja sekoita joukkoon glukoosisiirappi. Lisää joukkoon mangosose ja halkaistusta passiosta koverretut siemenet. Mausta seos vaniljasokerilla. Pane seos jäätelökoneeseen tai suojattuna pakastimeen yön yli. Vatkaa mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.