Mango-passiosorbetti

Eksoottiset hedelmät mango ja passiohedelmä sopivat raikkaaseen sorbettiin.

4–6 annosta

PT1H

12 tuntia

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munanvalkuaista
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
4 dl soseutettua mangoa (tuoretta tai valmista 100 % mangososetta)
1 passiohedelmän siemenet
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

 

Ohjeet

Vaahdota valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa ja sekoita joukkoon glukoosisiirappi. Lisää joukkoon mangosose ja halkaistusta passiosta koverretut siemenet. Mausta seos vaniljasokerilla. Pane seos jäätelökoneeseen tai suojattuna pakastimeen yön yli. Vatkaa mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!