Ainekset
8 liivatelehteä
2 1/2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 dl maustamatonta jogurttia
1 prk säilykemangoa valutettuna ja soseutettuna
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl hedelmämehua tai vettä
Koristeeksi
Cantaloupe-melonia, banaania ja appelsiinia tai muita hedelmiä tai marjoja
Ohjeet
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota vispikerma tai vaniljakastike. Vatkaa joukkoon maustamaton jogurtti. Soseuta valutettu mango haarukalla lautasella tai sauvasekoittimella ja lisää seokseen. Mausta vaniljasokerilla ja vaalealla siirapilla.
Kuumenna mehu tai vesi kiehuvaksi esimerkiksi lasissa mikroaaltouunissa. Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita lusikalla tasaiseksi. Valuta liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada seos jäädyke- tai hyytelövuokaan tai annostele jälkiruokakulhoihin. Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön jääkaapissa ja kumoa tarjoiluvadille.
Koristele tuoreilla hedelmillä tai marjoilla. Valuta kastikkeeksi halutessasi vaaleaa siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!