Ainekset
250 g murskattuja täysjyväkeksejä
50 g mantelirouhetta
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
125 g sulatettua voita tai margariinia
(75 g valko-, maito- tai tummaa suklaata)
Täyte
2 tölkkiä (à 312/175 g) mandariinilohkoja
3 dl kermaa
2 dl maitoa
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Ohjeet
Sekoita keksimurut, mantelirouhe ja sokerit keskenään kulhossa. Lisää joukkoon hyvin sekoittaen rasva. Painele seos irtopohjavuokaan (halkaisija noin 24 cm). Laita vuoka jääkaappiin.
(Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Sivele suklaa kakkupohjalle.)
Valuta mandariinit. Jätä noin neljäsosa mandariineista koristeluun ja jaa loput taikinapohjan päälle.
Kiehauta kerma, maito ja hyytelösokeri Multi ja anna kiehua 30 sekuntia. Anna jäähtyä hieman ennen kuin kaadat seoksen mandariinien päälle. Anna hyytyä jääkaapissa. Koristele mandariinilohkoilla.
Vinkki!
Voit vaihtaa mandariinit muihin säilykehedelmiin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!