Ainekset
250 g murskattuja täysjyväkeksejä
50 g mantelirouhetta
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
125 g sulatettua voita tai margariinia
(75 g valko-, maito- tai tummaa suklaata)
Täyte
2 tölkkiä (à 312/175 g) mandariinilohkoja
3 dl kermaa
2 dl maitoa
1 1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Ohjeet
Sekoita keksimurut, mantelirouhe ja sokerit keskenään kulhossa. Lisää joukkoon hyvin sekoittaen rasva. Painele seos irtopohjavuokaan (halkaisija noin 24 cm). Laita vuoka jääkaappiin.
(Sulata suklaa varovasti mikrossa tai vesihauteessa. Sivele suklaa kakkupohjalle.)
Valuta mandariinit. Jätä noin neljäsosa mandariineista koristeluun ja jaa loput taikinapohjan päälle.
Kiehauta kerma, maito ja hyytelösokeri Multi ja anna kiehua 30 sekuntia. Anna jäähtyä hieman ennen kuin kaadat seoksen mandariinien päälle. Anna hyytyä jääkaapissa. Koristele mandariinilohkoilla.
Vinkki!
Voit vaihtaa mandariinit muihin säilykehedelmiin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?