Mämmipannacotta

Suomen ja Italian perinteet kohtaavat herkullisesti mämmipannacotta-jälkiruoassa!

4–6 annosta

5 minuuttia + 4 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa
200 g mämmiä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Lisäksi

1 dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Mittaa kuohukerma, mämmi, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Laita levy päälle ja kun seos kiehuu, anna sen kiehua puoli minuuttia koko ajan sekoitellen. Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Tarjoa seuraksi sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.