Ainekset
4 dl kuohukermaa
200 g mämmiä
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Lisäksi
1 dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa kuohukerma, mämmi, vaniljasokeri ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Laita levy päälle ja kun seos kiehuu, anna sen kiehua puoli minuuttia koko ajan sekoitellen. Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Tarjoa seuraksi sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.