Pohja
Täyte
Pinnalle
Vaahdota voi ja ruokokidesokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon muna. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina halkaisijaltaan 24 cm:n piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
Lusikoi päälle mämmi ja tasoita pinta. Sekoita kulhossa rahka, munat, sokerit ja sitruunankuoriraaste. Levitä rahkaseos mämmin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes rahka on jähmettynyt. Jäähdytä.
Vaahdota kerma. Mausta sokereilla. Pursota kermaruusukkeita piiraan päälle. Voit tarjota seuraksi vaniljakastiketta tai -jäätelöä.
Vinkki!
Koristele piiras pienillä suklaamunilla.
Reseptin on laatinut