Ainekset
1 appelsiini
1 pepino-hedelmä
½ ananas
½ hunaja- tai cantaloupemeloni
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl Dansukker Kanelisokeria
Lisäksi
1 dl vispikermaa
1/2–1 rkl Dansukker Tomusokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Kuori ja paloittele hedelmät reiluiksi suupaloiksi. Pujota ne varrastikkuihin ja grillaa miedolla lämmöllä välillä käännellen. Sivele lähes valmiit vartaat vaalealla siirapilla, jonka joukkoon olet sekoittanut vaniljasokeria ja kanelisokeria.
Vaahdota vispikerma ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Tarjoa grillivartaiden seurana.
Mikäli käytät puisia varrastikkuja, liota niitä viitisentoista minuuttia kylmässä vedessä ennen grillausta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?