Makeat hedelmävartaat

Grillaa jälkiruoaksi hedelmävartaita, jotka tarjotaan kermavaahdon kera.

4–6 varrasta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 appelsiini
1 pepino-hedelmä
½ ananas
½ hunaja- tai cantaloupemeloni
2 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl Dansukker Kanelisokeria

Lisäksi
1 dl vispikermaa
1/2–1 rkl Dansukker Tomusokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kuori ja paloittele hedelmät reiluiksi suupaloiksi. Pujota ne varrastikkuihin ja grillaa miedolla lämmöllä välillä käännellen. Sivele lähes valmiit vartaat vaalealla siirapilla, jonka joukkoon olet sekoittanut vaniljasokeria ja kanelisokeria.

Vaahdota vispikerma ja mausta se tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Tarjoa grillivartaiden seurana.

Mikäli käytät puisia varrastikkuja, liota niitä viitisentoista minuuttia kylmässä vedessä ennen grillausta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?