Ainekset
1 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl merisuolahiutaleita
2 tl tuoretta rosmariinilehtisilppua
2 tl punaista chilirouhetta
1 valkuainen
250 g valkoisia manteleita
Ohjeet
1. Mittaa ruokokidesokeri, merisuolahiutaleet ja rosmariinisilppu kulhoon. Rouhi chilirouhe hienommaksi leikkuulaudan päällä veitsellä leikaten tai huhmaressa ja sekoita chilisilppu sokeri-suolaseokseen.
2. Vatkaa toisessa kulhossa valkuaisen rakenne rikki ja sekoita mantelit valkuaiseen. Kaada siivilään. Ota muutamia manteleita kerrallaan ja pyörittele ne sokerichiliseoksessa ja pane leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Työnnä pelti uuniin ja paahda manteleita 200 asteessa 10–15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Tarkkaile manteleiden paahtumista. Halutessasi voit kääntää niitä lastalla kerran paistamisen aikana. Jäähdytä.
Vinkki!
Pakkaa chilimantelit joululahjoiksi pikkupurnukoihin tai sellofaanipusseihin. Viimeistele silkkinauhalla ja pakettikortilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.