Ainekset
2 kananmunaa
2 dl siemensekoitusta
2 dl pähkinärouhetta
2 dl mantelijauhetta
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
Tarjoiluun
200–300 g maustamatonta tuorejuustoa tai mascarponea
1–2 dl Dansukker Tomusokeria
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
1. Sekoita kananmunat, siemenet, pähkinät ja mantelijauhe. Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille 30 x 38 cm:n kokoon. Ripottele ruokokidesokeri pinnalle. Paista uunissa 180–200 asteessa 15–17 minuuttia.
2. Leikkaa näkkileipä paloiksi tai anna sen jäähtyä ja murra siitä sopivan kokoisia paloja. Tarjoa tomusokerilla maustetun, vaahdotetun tuorejuuston tai mascarponen ja siirapin kera.
Vinkki!
Halutessasi paksumman näkkileivän, paista taikina 22 x 32 cm:n levynä. Leikkaa lämpimänä annospaloiksi.
Gluteeniton siemen-pähkinänäkkileipä on sellaisenaan myös maidoton.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!