Makea ja sakea tyrnikastike

Sakea ja makea, osin hyytelömäinen tyrnikastike maistuu sorsapaistin ja muiden riistaruokien kanssa, myös pororuokien ja pateiden seurana.

5 dl

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kylmäpuristettua tyrnitäysmehua
500 g (noin 6 dl) Dansukker Hillosokeria TAI
170 g (1,7 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuumenna mehu kiehuvaksi ja lisää hillosokeri. Keitä 15 minuuttia sekoitellen. Kuori vaahto pois pinnalta. 

Sakea ja makea, osin hyytelömäinen tyrnikastike maistuu sorsapaistin ja muiden riistaruokien kanssa, myös pororuokien ja pateiden seurana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?