Makea ja sakea tyrnikastike

Sakea ja makea, osin hyytelömäinen tyrnikastike maistuu sorsapaistin ja muiden riistaruokien kanssa, myös pororuokien ja pateiden seurana.

5 dl

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl kylmäpuristettua tyrnitäysmehua
500 g (noin 6 dl) Dansukker Hillosokeria TAI
170 g (1,7 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuumenna mehu kiehuvaksi ja lisää hillosokeri. Keitä 15 minuuttia sekoitellen. Kuori vaahto pois pinnalta. 

Sakea ja makea, osin hyytelömäinen tyrnikastike maistuu sorsapaistin ja muiden riistaruokien kanssa, myös pororuokien ja pateiden seurana.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.