Luumurahka

Helppo ja nopea luumurahka on odotettu joulupöydän jälkiruoka. Voit halutessasi ripotella joukkoon tai pinnalle piparkakkumuruja.

4–6 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (27 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
¾–1 purkki luumumarmeladia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Koristeluun
pilkottuja kuivattuja luumuja tai piparkakkumuruja tai paahdettuja mantelilastuja

Ohjeet

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon rahka sekä luumumarmeladia maun mukaan. Mausta vielä vaniljasokerilla ja fariinisokerilla. Tarkista maku.

Koristele halutessasi annokset luumuilla, piparkakkumuruilla tai mantelilastuilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?