Ainekset
2 ½ dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
¾–1 purkki luumumarmeladia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Koristeluun
pilkottuja kuivattuja luumuja tai piparkakkumuruja tai paahdettuja mantelilastuja
Ohjeet
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon rahka sekä luumumarmeladia maun mukaan. Mausta vielä vaniljasokerilla ja fariinisokerilla. Tarkista maku.
Koristele halutessasi annokset luumuilla, piparkakkumuruilla tai mantelilastuilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?