Ainekset
1/2 l maitoa
50 g hiivaa
1 tl suolaa
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl kardemummaa
n. 13 dl vehnäjauhoja
1 dl sulatettua voita tai margariinia
Välissä
n. 200 g luumumarmeladia
Dansukker Kanelisokeria
Pinnalle
Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää suola, ruokokidesokeri ja kardemumma. Alusta joukkoon jauhot. Lisää lopuksi taikinaan sulatettu rasva ja vaivaa, kunnes taikinasta muodostuu pehmoinen, pyöreä pallo. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois leivinalustalla. Kaulitse suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja levitä päälle luumumarmeladi. Ripottele pinnalle vielä kanelisokeria. Kääri rullalle ja leikkaa muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja anna kohota. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200–225 asteessa, kunnes pullat tuntuvat kevyiltä ja ne ovat saaneet kauniin värin.
Vinkki!
Voit koristella pullat tomusokerista ja munanvalkuaisesta sekoitetulla tahnalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?