Luumupaistos

Hyödynnä syksyn hedelmäsatoa ja tee luumuista jälkiruoaksi herkullinen paistos.

noin 6 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (113 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 1/2 litraa (750 g) luumuja
3/4 dl Dansukker Fariinisokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Taikina
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
125 g voita tai margariinia paloina
1 kananmuna
1 dl maitoa

Koristeluun
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen kanelia

Ohjeet

Huuhtele ja puolita luumut, poista kivet. Pane luumut uunivuokaan pyöreä puoli alaspäin. Sekoita fariini- ja vaniljasokeri keskenään ja ripottele seos luumujen päälle. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää rasva ja sekoita käsin murumaiseksi taikinaksi. Lisää taikinaan muna ja maito ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina nokareina luumujen päälle. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Sekoita tomusokeri ja kaneli keskenään ja sirottele paistoksen päälle tarjolle tuotaessa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!