Luumukiisseli

Perinteinen luumukiisseli kuivatuista luumuista kuuluu erityisesti jouluun.

PT55M

1 tunti

Arviot (466 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g kuivattuja luumuja
1 1/2–2 l vettä
n. 1 dl Dansukker Taloussokeria

1/2 dl vettä + 2 1/2 rkl perunajauhoja
 

Ohjeet

Laita luumut kattilaan veden ja sokerin kanssa. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin tunti, tai kunnes luumut pehmenevät. Lisää tarvittaessa vettä. Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja lisää ne lopuksi höyryävään liemeen. Anna kiisselin pulpahtaa, mutta älä keitä. Tarkista maku.
Lisää halutessasi sokeria.

Vinkki!
Mikäli haluat valmistaa luumukeiton, käytä puolet vähemmän perunajauhoja ja valmista muuten ohjeen mukaan.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.