Luumu-ananasmarmeladi

Tee tuoreista luumuista ja ananasmurskasta marmeladia Hillo-marmeladisokerilla.
Luumu-ananasmarmeladi
Arvioi: (12kpl)

Ainekset

5 dl kuorittuja, kivettömiä tuoreita luumuja
1 iso prk ananasmurskaa (ananasta 350 g)
½ pkt (n. 160 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kanelitanko tai ripaus kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Kuori luumut ja poista kivet. Valuta ananasmurska.

Laita luumut ja ananasmurska kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja kanelitangon kanssa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi vaniljasokerilla.

Poista kanelitanko. Jäähdytä ja laita lasipurkkeihin. Anna marmeladin jähmettyä jääkaapissa muutama tunti ennen käyttöä.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa tai leivonnaisten seurana tai täytteenä.

Reseptin on laatinut

Dansukker