Luumu-ananasmarmeladi

Tee tuoreista luumuista ja ananasmurskasta marmeladia Hillo-marmeladisokerilla.

30 minuuttia

Arviot (20 kpl)

Ainekset

5 dl kuorittuja, kivettömiä tuoreita luumuja
1 iso prk ananasmurskaa (ananasta 350 g)
½ pkt (n. 160 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kanelitanko tai ripaus kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kuori luumut ja poista kivet. Valuta ananasmurska.

Laita luumut ja ananasmurska kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja kanelitangon kanssa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi vaniljasokerilla.

Poista kanelitanko. Jäähdytä ja laita lasipurkkeihin. Anna marmeladin jähmettyä jääkaapissa muutama tunti ennen käyttöä.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa tai leivonnaisten seurana tai täytteenä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!