Ainekset
5 dl kuorittuja, kivettömiä tuoreita luumuja
1 iso prk ananasmurskaa (ananasta 350 g)
½ pkt (n. 160 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kanelitanko tai ripaus kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Kuori luumut ja poista kivet. Valuta ananasmurska.
Laita luumut ja ananasmurska kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja kanelitangon kanssa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi vaniljasokerilla.
Poista kanelitanko. Jäähdytä ja laita lasipurkkeihin. Anna marmeladin jähmettyä jääkaapissa muutama tunti ennen käyttöä.
Tarjoa paahdetun leivän kanssa tai leivonnaisten seurana tai täytteenä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?