Luumu-ananasmarmeladi

Tee tuoreista luumuista ja ananasmurskasta marmeladia Hillo-marmeladisokerilla.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuorittuja, kivettömiä tuoreita luumuja
1 iso prk ananasmurskaa (ananasta 350 g)
½ pkt (n. 160 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kanelitanko tai ripaus kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kuori luumut ja poista kivet. Valuta ananasmurska.

Laita luumut ja ananasmurska kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja kanelitangon kanssa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi vaniljasokerilla.

Poista kanelitanko. Jäähdytä ja laita lasipurkkeihin. Anna marmeladin jähmettyä jääkaapissa muutama tunti ennen käyttöä.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa tai leivonnaisten seurana tai täytteenä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?