Luumu-ananasmarmeladi

Tee tuoreista luumuista ja ananasmurskasta marmeladia Hillo-marmeladisokerilla.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (20 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuorittuja, kivettömiä tuoreita luumuja
1 iso prk ananasmurskaa (ananasta 350 g)
½ pkt (n. 160 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
kanelitanko tai ripaus kanelia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Kuori luumut ja poista kivet. Valuta ananasmurska.

Laita luumut ja ananasmurska kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja kanelitangon kanssa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi vaniljasokerilla.

Poista kanelitanko. Jäähdytä ja laita lasipurkkeihin. Anna marmeladin jähmettyä jääkaapissa muutama tunti ennen käyttöä.

Tarjoa paahdetun leivän kanssa tai leivonnaisten seurana tai täytteenä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.