Ainekset
1 kg lohta fileenä
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl soijakastiketta
1 limetin mehu tai ½ sitruunan mehu
Lisäksi
8 puista varrastikkua
Pinnalle
seesaminsiemeniä
Dippikastike
1 sitruunan mehu
2–3 cm pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Ohjeet
Leikkaa lohifilee nahattomaksi. Paloittele kala noin 4 cm:n paloiksi. Sekoita fariinisokeri, soijakastike ja limetti- tai sitruunamehu keskenään. Laita kalapalat kulhoon ja kaada marinadi päälle. Sekoita ja anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan noin 15 minuutiksi.
Pujota kalapalat varrastikkuihin ja ripottele pinnalle hieman seesaminsiemeniä. Kypsennä pannulla, grillissä tai uunissa, kunnes pinta on saanut hieman väriä, mutta kala on vielä mehevää.
Valmista seuraksi halutessasi dippikastike.
Sekoita sitruunamehun joukkoon hienonnettua chilipaprikaa, valkosipulia ja fariinisokeria.
Tarjoa kalavartaat dippikastikkeen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!