Lisäksi
Pinnalle
Dippikastike
Leikkaa lohifilee nahattomaksi. Paloittele kala noin 4 cm:n paloiksi. Sekoita fariinisokeri, soijakastike ja limetti- tai sitruunamehu keskenään. Laita kalapalat kulhoon ja kaada marinadi päälle. Sekoita ja anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan noin 15 minuutiksi.
Pujota kalapalat varrastikkuihin ja ripottele pinnalle hieman seesaminsiemeniä. Kypsennä pannulla, grillissä tai uunissa, kunnes pinta on saanut hieman väriä, mutta kala on vielä mehevää.
Valmista seuraksi halutessasi dippikastike.
Sekoita sitruunamehun joukkoon hienonnettua chilipaprikaa, valkosipulia ja fariinisokeria.
Tarjoa kalavartaat dippikastikkeen kanssa.
Reseptin on laatinut