Lohitäytteinen voitaikinasydän

Voitaikinasydämen täytteessä on savulohta, kananmunaa, purjoa ja tilliä.

2 hengelle

PT55M

50 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

n. 400 g voitaikinalevyjä
1 dl kevytranskankermaa
1 rkl Dijon-sinappia
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
2 kovaksi keitettyä, hienonnettua kananmunaa
1/2 dl suikaloitua purjoa
2 rkl hienonnettua tilliä
200 g savulohta
Voiteluun

kananmunaa

Ohjeet

Kauli voitaikinalevyt yhdeksi levyksi ja leikkaa siitä kaksi isoa sydäntä vuoan tai terävän veitsen avulla. Sekoita keskenään ranskankerma, sinappi, fariinisokeri, kananmunat, purjo ja tilli. Levitä täyte toisen sydämen päälle, jätä noin 2 cm:n levyinen reuna. Levitä lohi täytteen päälle. Voitele sydämen reuna kananmunalla ja aseta päälle toinen sydän. Paina reunat huolellisesti kiinni, ettei täyte pääse valumaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?