Lohipasta

Hyvää arkiruokaa nopeasti – kylmäsavulohipasta maustetaan tillillä ja dijoninsinapilla.

4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (26 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 annosta pastaa

Kastike

200 g kylmäsavulohta
1/2 dl hienonnettua tilliä
2 dl ranskankermaa
1–2 rkl dijoninsinappia
2 rkl Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paloittele lohi.

3. Kiehauta ranskankerma, sinappi ja fariinisokeri. Lisää tilli ja lohi. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Tarjoa pasta kastikkeen ja salaatin kera.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?