Ainekset
3 liivatelehteä
2 dl kevytranskankermaa
200 g Philadelphia Light -tuorejuustoa
300 g keitettyä lohta
100 g kuorittuja katkarapuja
100 g mätiä
1 rkl hienoksi raastettua sitruunankuorta
2 rkl hienonnettua tilliä
1 dl hienoksi suikaloitua purjoa
1 tl paprikajauhetta
2 maustemitallista valkopippuria
Lisäksi
10 viipaletta kylmäsavulohta
30 katkarapua kuorineen
1 limetti
tilliä
salaatinlehtiä
Kastike
3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
3 rkl valkoviinietikkaa
2–3 tl Colman’s-sinappijauhetta
3 rkl rypsiöljyä
Ohjeet
Liota liivatelehdet runsaassa kylmässä vedessä vähintään 10 minuuttia. Sekoita ranskankerma ja juusto tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon muut ainekset. Purista vesi käsin pois liivatelehdistä ja sulata ne kuumaan vesitilkkaan. Sekoita liivate ensin pieneen määrään lohiseosta, ennen kuin sekoitat sen koko seokseen. Sekoita hyvin. Jaa mousse 10 annosvuokaan. Pane jääkaappiin jähmettymään.
Aseta muutama salaatinlehti kullekin lautaselle ja kumoa mousse niiden päälle. Koristele lohisiivulla, katkaravuilla, limettiviipaleella ja tillinoksalla. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää hieman kastiketta lautaselle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!