Lohi-parsanyytit

Voit sujauttaa herkullisen keväiset lohi-parsanyytit uuniin tai grilliin.

4 annosta

PT55M

50 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

700 g lohta tai kirjolohta
1 fenkoli
1 luomulimetti tai -sitruuna
1 nippu vihreää parsaa
vettä ja suolaa
2 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
suolaa myllystä

Ohjeet

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi.

Leikkaa fenkoli pitkittäin viipaleiksi. Leikkaa limetti viipaleiksi.

Poista parsoista kannat ja kuori ne kevyesti. Kiehauta vesi ja lisää suolaa. Keitä parsoja muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta.

Tee nyytit foliosta ja leivinpaperista. Ota neljä samankokoista folioarkkia ja leivinpaperiarkkia ja laita ne päällekkäin siten, että folio on alla ja leivinpaperi päällä.

Laita alimmaksi fenkoliviipale. Laita päälle lohipala, parsaa ja limettiviipaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja sokeria.

Kääri nyyteiksi ja laita uunipellille 175-asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!