Ainekset
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl suolaa
1 ½ dl täysmaitoa
2 kananmunaa
2 rkl olutta tai kivennäisvettä
Paistamiseen
½ l auringonkukka- tai rypsiöljyä
Pinnalle
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 luomuappelsiinin, -sitruunan tai 2 -limetin raastettu kuori
Ohjeet
1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, vaniljasokeri ja suola. Sekoita sitten maito, munat ja olut tai kivennäisvesi keskenään toisessa astiassa. Yhdistä ja sekoita ainekset keskenään taikinaksi.
2. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa. Lämmitä rosettirautaa kuumassa öljyssä ja kasta kuuma rauta kevyesti taikinaan. Kun taikina on tarttunut rautaan, nosta rauta kuumaan öljyyn.
3. Nosta kypsät rosetit talouspaperilla vuorattuun, laakeaan astiaan valumaan ja siirrä tarjoiluastiaan.
4. Mittaa sitrushedelmien kuoriraaste sokerin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä maustesokeriksi. Ripottele sokeria roseteille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?