Ainekset
1 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dansukker Taloussokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ tl suolaa
1 ½ dl täysmaitoa
2 kananmunaa
2 rkl olutta tai kivennäisvettä
Paistamiseen
½ l auringonkukka- tai rypsiöljyä
Pinnalle
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 luomuappelsiinin, -sitruunan tai 2 -limetin raastettu kuori
Ohjeet
1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, vaniljasokeri ja suola. Sekoita sitten maito, munat ja olut tai kivennäisvesi keskenään toisessa astiassa. Yhdistä ja sekoita ainekset keskenään taikinaksi.
2. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa. Lämmitä rosettirautaa kuumassa öljyssä ja kasta kuuma rauta kevyesti taikinaan. Kun taikina on tarttunut rautaan, nosta rauta kuumaan öljyyn.
3. Nosta kypsät rosetit talouspaperilla vuorattuun, laakeaan astiaan valumaan ja siirrä tarjoiluastiaan.
4. Mittaa sitrushedelmien kuoriraaste sokerin kanssa tehosekoittimeen ja pyöräytä maustesokeriksi. Ripottele sokeria roseteille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.