Limettipannacotta

Helppo limetinkuorella maustettu pannacotta ilman liivatetta ja tuoreet kotimaiset mansikat tai muut marjat ovat kesän herkullisin jälkiruoka.

4 annosta

PT1H

3 tuntia

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 luomulimetin raastettu kuori
Tarjoiluun
tuoreita marjoja

Ohjeet

Sekoita pannacotan ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia, (siivilöi) ja kaada annosmaljoihin tai shottilaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa parisen tuntia tai yön yli.

Tarjoa pannacotta tuoreiden marjojen kanssa.

Vinkki!
Maidottoman pannacottan voit tehdä esim. soijajuomasta (Alpro).

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?