Lillin glögi

Ruotsalainen Lill käyttää ginillä terästettyyn glögiin myös seljankukkamehua.

4 annosta

5 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

70 cl kuivaa valkoviiniä
3 dl laimentamatonta seljankukkamehua
1/2–1 dl Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl sulttaanirusinoita
2 kanelitankoa
1/2 dl giniä
50 g kuorittuja manteleita

Ohjeet

Sekoita viini, mehu, siirappi, rusinat ja kanelitangot kattilassa ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 5 minuuttia. Poista kanelitangot. Lisää gini ja mantelit. Tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?