Ainekset
Pohja
350 g dominokeksejä mansikkatäytteellä
100 g margariinia
Täyte
3 dl kuohukermaa
1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
2 prk (à 200 g) kuningatar-rahkaa (Valio)
Pinnalle
200 g mustikoita
50 g vadelmia
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl vettä
Ohjeet
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Kierrä vuoan sisäreunan ympärille reunakalvo tai leivinpaperisuikale. Murskaa dominot täytteineen tehosekoittimessa tai kaulimella. Sulata margariini kattilassa ja lisää joukkoon dominomurska. Painele muruseos vuoan pohjalle ja n. 5 cm matkalta reunoille.
Vatkaa 2 dl kuohukermaa vaahdoksi.
Mittaa hyytelösokeri Multi ja loput (1 dl) kuohukermasta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä n. 2 minuuttia.
Sekoita kermahyytelö rahkan joukkoon. Yhdistä rahkaseos ja kermavaahto keskenään.
Kaada täyte vuokaan. Anna kakun seistä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Kaada marjat kakun päälle. Mittaa hyytelösokeri Multi ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lusikoi kiille marjojen päälle.
Resepti: kinuskikissa.fi
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?