Liivatteeton kuningatarkakku - Dansukker

Liivatteeton kuningatar-kakku

12 tuntia
Liivatteeton mustikka-vadelmakakku on hyydytetty Hyytelösokeri Multilla.
Liivatteeton kuningatar-kakku
Arvioi: (90kpl)

Ainekset

    Pohja

    • 350 g dominokeksejä mansikkatäytteellä
    • 100 g margariinia

    Täyte

    • 3 dl kuohukermaa
    • 1 ½ dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
    • 2 prk (à 200 g) kuningatar-rahkaa (Valio)

    Pinnalle

    • 200 g mustikoita
    • 50 g vadelmia
    • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
    • 1 dl vettä

    Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Kierrä vuoan sisäreunan ympärille reunakalvo tai leivinpaperisuikale. Murskaa dominot täytteineen tehosekoittimessa tai kaulimella. Sulata margariini kattilassa ja lisää joukkoon dominomurska. Painele muruseos vuoan pohjalle ja n. 5 cm matkalta reunoille.

    Vatkaa 2 dl kuohukermaa vaahdoksi.

    Mittaa hyytelösokeri Multi ja loput (1 dl) kuohukermasta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä n. 2 minuuttia.

    Sekoita kermahyytelö rahkan joukkoon. Yhdistä rahkaseos ja kermavaahto keskenään.

    Kaada täyte vuokaan. Anna kakun seistä jääkaapissa seuraavaan päivään.

    Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Kaada marjat kakun päälle. Mittaa hyytelösokeri Multi ja vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lusikoi kiille marjojen päälle.

    Resepti: kinuskikissa.fi

     


    ;